tie yrittäjän menestykseen käy kirjanpitäjän kautta - blogi

Tämä ei ole tilitoimistoblogi. Tässä blogissa käydään läpi yrittäjän elämää vaihtelevista näkökulmista. Blogista löydät menestyneiden ja epäonnistuneiden yrittäjien ajatuksia, talouden ja juridiikan ammattilaisten näkökulmia, kultaisia ohjeita ja kokemuksen syviä rintaääniä. Istahda lukemaan, viihdyt varmasti. Huumorilla sävytettyjä tosiseikkoja, jotka ovat jokaisella yrittäjällä jo tiedossa, tai vielä matkalla kohti tietoisuutta. Blogista löydät myös linkkejä ilmaisiin e-kirjoihin, jotka käsittelevät esimerkiksi yrittäjän sopimusoikeutta yksinkertaisesti selitettynä. Paljon hyödyllistä tietoa, testaa lisääkö tieto tuskaa vai vähentääkö se sitä.
Tervetuloa lukemaan!

Toimistopäällikkö – Kymenlaakso

Tiliporras on laajentunut Kymenlaaksoon. Tiliporras Kymenlaakso Oy tarjoaa taloushallinto-, verotus- ja lakineuvontapalveluita alueellisesti. Tiliporras toimii yhdeksällä paikkakunnalla eri puolella Suomea. Sähköiset palvelumme tavoittavat asiakkaat valtakunnallisesti.

Lue lisää..

Tiliporras Live – Yrityskauppa

Tiliporras Live – Yrityskauppa Tiliporras Live – Yrityskaupan tekeminen on kiinnostava vaihtoehto Vuosittain Suomessa tehdään tuhansia yrityskauppoja. Isoimmat kaupat julkaistaan ja niistä voimme lukea lehdistä

Lue lisää..