Avoimet työpaikat taloushallinnon ja juridiikan ammattilaisille

Tiliporras on kompakti ja ketterä tilitoimisto, jossa alan ammattilaisista koostuva tiimimme palvelee jokaista asiakasta asiantuntevasti ja henkilökohtaisesti. Meille asiakkaan tunteminen, heidän tarpeisiinsa vastaaminen ja tavoitettavuus on kunnia-asia, jonka eteen teemme töitä joka päivä.

Tilitoimistomme palvelutarjontaan kuuluvat monipuolisesti taloushallinnon palvelut, yrityksen ja yrittäjän lakiasiat sekä verotukselliset asiat ja veroneuvonta. 20 hengen tiimimme koostuu osaavista taloushallinnon ja juridiikan ammattilaisista. Tiliportaalla on toimipisteitä kautta maan, ja myös asiakkaamme sijaitsevat ympäri Suomea – yleisimmin palvelemme asiakkaitamme etäyhteydellä.

Rajaton etätyö - tee työsi missä haluat

Joustava työ - tee töitä sen verran kuin haluat, työ joustaa elämäntilanteesi mukaan

Kulttuuri- ja liikuntaetu - arvostamme palautumista ja vapaa-aikaa

Erittäin kilpailukykyinen korvaus osaamisesi mukaan

Reilut lisäbonukset palkan päälle! Jos haluat panostaa, se todella näkyy tililläsi. Toisaalta voit myös valita rauhallisen työtahdin, juuri niin kuin sinulle sopii

Kehity ja opi lisää: viikottaiset koulutukset ja opintojen tukeminen

Erikoistu - työtehtäväsi muokataan kiinnostuksesi mukaan

Joustava työaika: hae lapset päivällä koulusta tai harrasta päiväsaikaan ja tee työt itsellesi parhaaseen aikaan

Työskentele juuri sinulle luontaisimmalla tavalla. Matalan hierarkian työyhteisössä saat työtapaasi tukea, sekä yhteisöllisyyttä ja rauhallista työaikaa sopivassa suhteessa

Liity osaksi Tiliportaan tiimiä - hae jo tänään

Tunnistatko itsesi yllä olevasta kuvauksesta? Haluatko liittyä Tiliportaan tiimiin, missä tehdään työtä vankalla ammattitaidolla ja palveluasenteella, kehittyen ja yhteen hiileen puhaltaen?

Tältä sivulta löydät toimipisteidemme avoimet työpaikat. Mikäli juuri tällä hetkellä ei ole avoimia tehtäviä, voit aina lähettää meille myös avoimen hakemuksen täyttämällä oheisen lomakkeen ja liittämällä mukaan ansioluettelosi.

Odotamme kuulevamme sinusta!

Avoimet työpaikat

Hakulomake

Liite (Esim. CV, työhakemus tai muu dokumentti)