Tilitoimisto ­palvelut ammattitaidolla kautta maan

Tiliporras tarjoaa henkilökohtaista ja luotettavaa palvelua asiakkailleen kaikissa taloushallinnon asioissa. Palvelumme on suunnattu pienille ja keskisuurille yrityksille, joiden apuna toimimme kirjanpitoon, palkanlaskentaan, operatiiviseen laskentatoimeen, liiketoiminnan kehittämiseen ja saatavien perintään liittyvissä asioissa.

Ympäri Suomea sijaitsevat toimipisteemme mahdollistavat sen, että pystymme palvelemaan asiakkaitamme niin kasvotusten kuin verkon kautta koko maan alueella.

Kirjanpito, palkanlaskenta ja sisäinen laskentatoimi

Sinua ja yritystäsi palvelee pieni, tehokas ja osaava, alle 20 hengen tiimi asiantuntijoita. Asiantuntijoillamme on kymmenien vuosien kokemus laadukkaasta tilitoimistotyöstä. Hoidamme niin yrityksesi taloushallinnon rutiinitoimenpiteet kuin ratkomme haastavammat asiat pitkän kokemuksen tuomalla ammattitaidolla.

Taloushallinnon palvelut yrityksille:

  • Yrityksen kirjanpito
  • Palkanlaskenta
  • Raportointi
  • Sisäinen laskentatoimi

Taloushallinnon ohjelmistot ja toimintatavat
Taloushallinnon ohjelmistoina meillä on käytössämme Fivaldi, Askelma ja Netvisor. Jos omassa käytössäsi on joku muu ohjelmisto, se ei ole ongelma – kirjanpito onnistuu meiltä millä ohjelmalla tahansa.

Yhdessä sovimme myös tehokkaimmasta ja teidän tarpeisiinne sopivimmasta työskentelytavasta, oli se sitten täysin digitaalinen, perinteinen paperinen, tai jotain siltä väliltä.

Henkilökohtainen kirjanpitäjä palveluksessasi
Tiliportaalta nimetään kullekin asiakkaalle oma kirjanpitäjä, joka vastaa kyseisestä asiakkuudesta. Kullekin kirjanpitäjälle nimetään myös varahenkilö, joka on tietoinen asiakkuudesta ja voi hoitaa asioitanne tarvittaessa. Sinulla on aina tiedossasi oman vastuuhenkilösi, sekä varahenkilön yhteystiedot. Asioidessasi kanssamme saat takuulla henkilökohtaista, helppoa ja miellyttävää palvelua alan ammattilaiselta

Perintä

Onko yritykselläsi saatavia perittävänä? Tiliportaan omistama Scalaria Finland hoitaa puolestasi myyntisaamisten perinnän ja myyntisaamisten rahoituksen.

Perinnän ulkoistaminen säästää omia resurssejasi ja hoituu tehokkaammin siihen erikoistuneen yrityksen toimesta. Hoidamme myös riitaisten saatavien perinnän.

Liiketoiminnan kehittäminen

Yrittäjänä tulee tilanteita, jolloin ulkopuolinen taloushallinnon asiantuntijan tuki ja konsultointi on tarpeen. Meiltä saat yksilöllistä palvelua, jossa keskitytään juuri sinun yrityksesi liiketoiminnan kehittämiseen parhaalla mahdollisella tavalla.

Tiliporras tarjoaa muun muassa seuraavia asiantuntijapalveluja yrityksesi liiketoiminnan kehittämiseen:

  • Taloushallinnon asiantuntija auttaa sinua ymmärtämään, mitä yrityksesi numerot kertovat
  • Talouspäällikön kanssa työskentelet yhdessä liiketoimintasi tuloksen parantamiseksi. Tätä voidaan edistää esimerkiksi katelaskennan avulla.
  • Talousjohtaja suosittelee tarvittaessa muuttamaan yrityksen liiketoimintamallia mahdollistaen myynnin vahvemman kasvun ja positiivisen tuloskehityksen.
  • Hallituksen jäsen valvoo yrityksen toiminnan lainmukaisuutta ja kehittää yhtiön strategiaa paremmaksi.