Taloushallinto ja lakipalvelut – helposti ja luotettavasti

Tiliportaan osaamisen ydintä ovat taloushallinto, yrityksen ja yrittäjän lakiasiat, sekä verotus. Asiakkaamme ovat pieniä ja keskisuuria yrityksiä, joita palvelee noin 20 taloushallinnon ja juridiikan asiantuntijaa. Meillä on toimipisteitä kautta maan ja palvelemme myös etänä – sijainnillasi ei siis ole väliä, saat asiantuntevaa palvelua mihin tahansa päin Suomea.

Palvelut yrityksille ja yksityishenkilöille

Palvelemme pieniä ja keskisuuria yrityksiä, mutta juridisissa asioissa myös yksityishenkilöitä. Meiltä saat seuraavat palvelut:

Tili-ja-lakineuvontaa

Taloushallinnon ammattilaiset hoitavat asiantuntemuksella yrityksesi kirjanpidon ja palkanlaskennan. Avustamme myös yrityksesi liiketoiminnan kehittämisessä sekä saatavien perintään liittyvissä pulmissa.

Lakipalvelut ja veroneuvonta

Juristimme on aina palveluksessanne. Meiltä saatte myös ammattitaitoista veroneuvontaa niin yritysten kuin yksityishenkilöiden tarpeisiin.

Tiliporras Terveys

Tiliporras Terveys on kokonaan oma yhtiönsä, joka on erikoistunut palvelemaan nimenomaan terveysalan yrityksiä. Tiliporras Terveyden asiakkaat voivat olla esimerkiksi apteekkeja, hammaslääkäriasemia, lääkäriasemia ja muita terveysalan toimijoita, joiden palvelemisesta Tiliportaalla on jo pitkä kokemus.

Päätimme käyttää tätä kokemustamme hyödyksi perustamalla oman yksikön palvelemaan juuri näiden yritysten ja toimijoiden tarpeita. Meillä on monen vuoden ja asiakkaan mittainen kokemus terveysalan yritysten kirjanpidosta, verosuunnittelusta ja lainopillisista asioista, ja pystymme palvelemaan alan toimijoita syvällä asiantuntemuksella.

Ota yhteyttä ja kysy lisää Tiliporras Terveydestä!