Tiliporras Live – Yrityskauppa

Tiliporras Live - Yrityskauppa

Tiliporras Live – Yrityskaupan tekeminen on kiinnostava vaihtoehto

Vuosittain Suomessa tehdään tuhansia yrityskauppoja. Isoimmat kaupat julkaistaan ja niistä voimme lukea lehdistä tai some-kanavilta. Niiden lisäksi toteutuu paljon pienempiä kauppoja. Näistä on valitettavan vaikeaa saada tietoa. Muutenkin julkisuudessa on yleensä vain onnistuneet kaupat ja tekemättä jääneet kaupat jäävät pimentoon.  

Yrityskauppa on kuitenkin yksi osa liiketoiminnan kehittämistä. Se ei aina tarkoita pelkästään ostamista, joskus on järkevää myydä osa tai koko liiketoiminta pois. Kaikissa tapauksissa kauppaan on valmistauduttava ja siihen on varattava tarpeeksi aikaa.

Valmistautumisessa on mietittävä asiaa monelta kantilta. Mikä on yrityksen tai liiketoiminnan arvo? Miten löydän ostajan tai myyjän? Mitkä ovat yrityskaupan taloudelliset ja juridiset sudenkuopat? Kuinka rahat saadaan varmasti myyjän haltuun ja kuinka rahat pidetään? Kuinka ostaja varmistaa, että saa yrityskaupan kohteen oikeasti haltuun?

Tule kuuntelemaan Tiliporras-Live verkkotapahtumaan asiantuntijoiden kommentteja 24.5.2022 klo 8.00. Ilmoittaudu alla olevan painikkeen avulla ja saat linkin tapahtumaan.

Puhujat:
Meri Varkoi-Anhava – yritysporssi.fi
Lauri Lähteenmaa – Springfield Advisory
Olli-Matti Korhonen – Tiliporras

Tilaisuus nauhoitetaan ja voit katsoa sen myös myöhemmin

Piditkö artikkelista?

Jaa artikkeli eteenpäin haluamaasi mediaan.