Tiliporras Live – BusinessRakentamo

Verkostoitumista parhaimmillaan yhdessä BusinessRakentamon kanssa

Tule kuulemaan 26.10.2021 klo 13.00 kuinka Suomen ketterin ja laadukkain pienyritysten kehitysyhteisö BusinessRakentamo toimii. Puhujana BusinessRakentamon toiminnnanjohtaja Antti Leijala.

BusinessRakentamo ry on asiantunteva ja palveleva kumppani yrityksen toiminnan kehittämiseen. Yhdistyksen monialainen asiantuntijaverkosto on jäsenien tukena mm. myynnin tehostamisen, brändin kehittämisen, markkinoinnin, viestinnän, rahoituksen, toiminnan digitalisoimisen, kansainvälistymisen yhteydessä ja taloushallinnon palveluissa.

BusinessRakentamo ry on palvellut mikroyrityksiä yritysneuvonnan ja kehittämispalveluiden osalta vuodesta 2018 lähtien. Yhdistyksen asiantuntijat ovat paitsi kokeneita oman alansa spesialisteja, myös itsenäisiä yrittäjiä. Yhdistyksen jäseneksi voi liittyä ja tarjota omaa kokemustaan muille yrityksille.

Verkostosta on mahdollista löytää uusia asiakkaita ja yhteistyökumppaneita sekä osallistua korkeatasoisiin etäkoulutuksiin.

Tule verkostoitumaan ilmoittautumalla alla olevasta painikkeesta ja ilmoittautumisesta saat paluupostina linkin tilaisuuteen.

Jos et ehdi mukaan, voit katsoa nauhoitteen myöhemmin saman linkin kautta.

Piditkö artikkelista?

Jaa artikkeli eteenpäin haluamaasi mediaan.