Toimistopäällikkö – Kymenlaakso

Tiliporras on laajentunut Kymenlaaksoon. Tiliporras Kymenlaakso Oy tarjoaa taloushallinto-, verotus- ja lakineuvontapalveluita alueellisesti. Tiliporras toimii yhdeksällä paikkakunnalla eri puolella Suomea. Sähköiset palvelumme tavoittavat asiakkaat valtakunnallisesti.

Etsimme toimistopäällikköä, joka vastaa Kouvolan, Kotkan ja Lappeenrannan aluepalveluiden kehittämisestä ja tuottamisesta sekä uusista asiakkuuksista.

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme mahdollisuuden vaikuttaa työnteon tapoihin ja asiakkuuksien hoitoon. Olet alueen työntekijöiden esihenkilö. Vastaat omista asiakkaista ja pääset rakentamaan laadukasta, paikallista palvelua osana Tiliportaan toimintaa. Saat tarvittaessa tukea koko työyhteisöltä.  

Mitä odotamme?

Olet vahva taloushallinnon osaaja ja sinulla on mielellään KLT-tutkinto. Hallitset kirjanpidon, palkanlaskennan ja tilinpäätösten teon. Arvostamme erityisesti, jos hallitset Fivaldi-, Netvisor- tai Procountor-taloushallintojärjestelmien käytön. Sinulla on erinomaiset vuorovaikutustaidot ja osaat kommunikoida suullisesti ja kirjallisesti erinomaisella suomen kielellä eri kanavissa sekä henkilökohtaisissa tapaamisissa.

Jalansijan saaminen uudella markkina-alueella on sinusta kiinnostava haaste. Osaat ja haluat hankkia uusia asiakkaita nykyisten rinnalle sekä kehittää olemassa olevia palveluita yhdessä muiden toimistopäälliköiden kanssa. Suunnittelet toimintaa tavoitteellisesti ja ennakoit asiakastarpeita osana työtäsi. Projekteissa työskentely ei ole sinulle vierasta ja osaat laatia tavoitteellisen budjetin sekä seurata sitä käytännön työssä.

Työstä maksetaan kilpailukykyinen peruspalkka, jonka lisäksi on mahdollisuus tulospalkkioon. Tehtävässä on hyvin joustava etätyömahdollisuus.

Lisätietoja tehtävästä antaa Tiliporras-yrittäjä Markus Hänninen, markus@tiliporras.fi, 050 5555 267

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen 31.8.2023 mennessä osoitteessa https://tiliporras.fi/rekrytointi/

Piditkö artikkelista?

Jaa artikkeli eteenpäin haluamaasi mediaan.